Title Image

Mäkelänkadun Sauna

Mäkelänkadun sauna soveltuu moniin juhlatilaisuuksiin isommillekin porukoille. Kesän rippijuhlat ja valmistujaiset, joukkueiden kauden päätösjuhlat, yritysten edustustilaisuudet ja kokoukset sekä tietysti syntymäpäivät ovat vain muutamia esimerkkejä Mäkelänkadun saunalla järjestetyistä tilaisuuksista.

Tila jakaantuu kokoustilana tai ruokailutilana toimivaan lohkoon, pesuhuoneisiin sekä oleskelutiloihin. Ison tilan sydän on ehdottomasti takka, jonka ympärille voi kokoontua grillaamaan vaikka vaahtokarkkeja. Reilun kokoinen pukuhuone sekä suuri sauna mahdollistaa isonkin porukan saunomisen yhdessä, ja saunan jälkeen pääset vilvoittelemaan pesutiloissa sijaitsevaan kylmävesialtaaseen.

Hyvin varusteltu keittiö antaa mahdollisuuden valmistaa juhlaruoat paikan päällä itse tai voit tilata juuri teidän tilaisuuteenne sopivat tarjoilut catering-palvelun kautta. Tiloissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten voit ottaa omat juomat mukaan!

Vahinkovastuu

Vuokraaja on vastaa tilasta vuokra-ajan aikana. Mikäli vuokraajalle tulee ylimääräistä kustannusta minkä tahansa aineellisen asian vahingoittumisen takia, on vuokraaja velvollinen korvaamaan ja ilmoittamaan välittömästi tapahtuneesta.

Vuokraaja huolehtii kaiken tuomansa jätesäkkeihin. (ellei toisin sovita)
Allas-alueilla ei saa olla mitään lasitavaraa.

Altaaseen ei saa mennä juomien tai ruokien kanssa. Mikäli allas joudutaan puhdistamaan ja vaihtamaan vedet asiakkaan sinne kuulumattomien jäännösten jälkeen, perimme puhdistus maksun asiakkaalta.